Bar by Studiomk27

Studiomk27 Illustrates The Riviera Bar

studiomk27, the maker of the award winning design Bar:Riviera by studiomk27 explains, The curved lines of the glass bricks of the façade are transported to the inside. The result is a sinuous counter registered throughout the ground floor. In the center, the waiters and barmen serve the public; and around them the clients can openly see the whole space, seeing all of the people in the enclosure. Besides the counter in an organic shape, the restrooms are located on this floor as well. A sculpture-like staircase – originally from the space – takes us to the first floor, where there is the large salon on the restaurant and the kitchen. .

Bar by Studiomk27 Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=35690

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Lifestyle Design Magazine homepage.

Design Public Relations
Copyright © 2010 - 2017 Lifestyle Design Magazine - lifestyledesignmagazine.com - All Articles