The Bleached Office by Phoebesayswow Architects Ltd

Phoebesayswow Architects Ltd. Spotlights The The Bleached Office Workspace

PhoebeSayswow Architects Ltd., the creative mind behind the awarded design PhoebeSayswow Architects Ltd.'s The Bleached Office workspace demonstrates, A 60 square meter aged residential flat renovated into an eye-catching design office. Designed to create an lab-like working space with an rather open layout for adaptive use according to different phase of office operating. We used metal mesh for a semi opaqueness while keeping visual extension within the space at certain angle. Cedar flooring and ceiling with patterns and flake boards as pin-up walls all in white wash for an visual unity. The branding of client’s firm is amplified through the design details including window screen design and lighting fixture arrangement. .

The Bleached Office by Phoebesayswow Architects Ltd Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=67432

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Lifestyle Design Magazine homepage.

Design Contest
Copyright © 2010 - 2019 Lifestyle Design Magazine - lifestyledesignmagazine.com - All Articles